Posted in Life

Pumpkin spice latte, with love

In de Boekenkast

Pumpkin Spice Latte, With LoveRecensie Pumpkin spice latte, with love door Sheila Vermeulen:
Vriendschap, liefde, dromen en keuzes.

Ben en Alex hebben elkaar door hun studie rechten ontmoet en waren direct beste vrienden. Tijdens hun laatste studiejaar delen ze een woning en zijn ze vast van plan om zoveel mogelijk plezier uit dat jaar te persen.

2020 wordt echter totaal anders dan ze hadden gehoopt. De vriendin van Ben vertrekt naar het buitenland en feestjes zijn, net als naar college gaan, nagenoeg onmogelijk. Niet echt het ideale moment om je ouders te vertellen dat je helemaal geen advocaat wilt worden.

“Ben vroeg zich af of zijn vader ook uren had liggen woelen, terwijl hij de vlaag van woede die Ben bij zijn vrouw had ontketend probeerde te verwerken. Eén bekentenis te veel. Daar kwam het op neer.” – Sofie Broeckx

In een wereld waarin alles verandert, moeten oude dromen worden losgelaten en nieuwe dromen…

View original post 298 more words

Author:

I'm the writer of Mesmer, a historical fantasy series set in Ancient Gaul (which I hope to publish one day!). I'm also a reader with a special soft spot for comics, and a mom trying to show my kids all the voices the world has to offer. This is a space for me to type down the thoughts that I can't craft into fiction, and to complain when my characters nag me into doing stuff I don't have time for.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s